Complete UVC 36W BF-45000

€ 180,00
SKU
F1060034

Ontketen de Kracht van Helder Water met de Complete UVC 36W BF-45000 van Aquaking!

Een vijver is niet slechts een waterpartij, maar een levend kunstwerk waarin de natuur tot leven komt. Om dit natuurlijke evenwicht te behouden en je vijver te transformeren tot een oase van helderheid, introduceert Aquaking de Complete UVC 36W BF-45000, een krachtige bondgenoot voor vijverliefhebbers.

Waarom jouw vijver de Complete UVC 36W BF-45000 nodig heeft:

  • Krachtige UVC-technologie: Met een indrukwekkend vermogen van 36 watt maakt de UVC-lamp gebruik van ultraviolette straling op een geavanceerd niveau om schadelijke bacteriën, virussen en algen genadeloos uit te schakelen. Hierdoor wordt niet alleen de waterkwaliteit verbeterd, maar worden ook veelvoorkomende problemen zoals groen water in je vijver voorkomen.

  • Inclusief BF-45000 filterbox: Deze set is uitgerust met de speciaal ontworpen BF-45000 filterbox, die speciaal is ontworpen voor grote vijvers. De filterbox biedt een combinatie van mechanische en biologische filtratie, waardoor vuildeeltjes en organisch afval effectief worden verwijderd. Het biologische filtermateriaal breekt schadelijke stoffen in het water af, waardoor een gezonde leefomgeving wordt gegarandeerd.

  • Eenvoudige installatie: De Complete UVC 36W BF-45000 is ontworpen voor probleemloze installatie. Alle benodigde aansluitingen en slangen worden meegeleverd, waardoor je binnen de kortste keren kunt genieten van een heldere en gezonde vijver. Volg simpelweg de duidelijke instructies voor een vlekkeloze installatie.

  • Duurzaam en betrouwbaar: Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en langdurig gebruik. Zowel de UVC-lamp als de filterbox zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten en zullen betrouwbaar blijven werken voor een lange levensduur, wat garant staat voor jarenlang plezier van een gezonde vijver.

  • Geschikt voor vijvers tot 45.000 liter: De Complete UVC 36W BF-45000 is speciaal ontworpen voor grote vijvers met een maximale inhoud van 45.000 liter. Dankzij de krachtige UVC-desinfectie en effectieve filtratie is deze set in staat om zelfs de grootste vijvers helder en gezond te houden.

Specificaties van de Complete UVC 36W BF-45000:

  • Vermogen: 36 watt
  • Geschikt voor vijvers tot 45.000 liter
  • Inclusief BF-45000 filterbox voor mechanische en biologische filtratie
  • Eenvoudige installatie met meegeleverde aansluitingen en slangen

Met de Complete UVC 36W BF-45000 van Aquaking haal je de ultieme waterzuivering voor je grote vijver in huis. Ervaar de magie van kristalhelder water en schenk je vissen en waterplanten de gezonde omgeving die ze verdienen. Transformeer je vijver in een betoverende oase en bestel de Complete UVC 36W BF-45000 vandaag nog!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Complete UVC 36W BF-45000

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.