AquaKing BOA Constrictor, bandsleutel

€ 7,50
SKU
H1070212
Spanband PVC

Voor het eenvoudig stevig aandraaien en losdraaien van PVC koppelingen. Door het slimme design toepasbaar op moeilijke bereikbare plaatsen.


- Hoogwaardig materiaal | Ontworpen van hoogwaardige rubberen materialen, kan het het oppervlak beschermen tegen krassen en krassen en kan het lange tijd worden gebruikt.
- Handig hulpmiddel |  Het is geschikt om rond voorwerpen van elke vorm te worden geplaatst om los te maken, vast te draaien of vast te zetten zonder oppervlakteschade te veroorzaken.
- Speciaal ontwerp | De riem kan worden uitgerekt tot 50 cm, en de gevouwen maat is ongeveer 21 cm. De comfortabele handgreep en de antislip rubberen handgreep zorgen ervoor dat je hem altijd stevig vast kunt houden en probleemloos kunt gebruiken.
- Eenvoudig in gebruik | De comfortabele handgreep en de rubberen antislip handgreep zorgen ervoor dat er altijd een goede grip behouden blijft en dat hij comfortabel gebruikt kan worden.
- Breed inzetbaarbaar | tot 50 cm lang, zeer geschikt voor auto's, tractoren, oliefilters, lijmverbindingen, douchekoppen, brandstoffilters, glazen flesopeners, PVC-koppelingen, flessen, kranen, waterfilters Ware en gootstenen, kranen en meer andere objecten.

De AquaKing BOA Constrictor is een handige bandsleutel die speciaal is ontworpen voor verschillende toepassingen. Met zijn unieke eigenschappen stelt deze bandsleutel u in staat om gemakkelijk en veilig verschillende objecten vast te zetten, los te maken of te verplaatsen.

Belangrijke kenmerken:

  1. Speciaal ontwerp: De AquaKing BOA Constrictor heeft een speciaal ontwerp dat maximale grip en gebruiksgemak biedt. De bandsleutel is voorzien van een verstelbaar riemsysteem waarmee u de riem kunt uitrekken tot een lengte van 50 cm. Hierdoor kunt u objecten van verschillende maten stevig vastzetten zonder dat u meerdere gereedschappen nodig heeft.
  2. Veilige en betrouwbare grip: Dankzij het unieke riemsysteem van de BOA Constrictor kunt u objecten stevig vastzetten zonder ze te beschadigen. De bandsleutel oefent een gelijkmatige druk uit over het oppervlak van het object, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare grip. U kunt erop vertrouwen dat uw objecten stevig vastzitten tijdens het gebruik.
  3. Verstelbaar en veelzijdig: De AquaKing BOA Constrictor is verstelbaar, waardoor u de riem kunt aanpassen aan de grootte van het object dat u wilt vastzetten. Of het nu gaat om leidingen, buizen, slangen, potjes of andere objecten, deze bandsleutel kan zich aanpassen en biedt veelzijdigheid in gebruik.
  4. Compact en draagbaar: De BOA Constrictor is ontworpen met draagbaarheid in gedachten. Met een gevouwen lengte van ongeveer 21 cm is deze bandsleutel compact en gemakkelijk mee te nemen in uw gereedschapskist, tas of zak. U kunt hem overal mee naartoe nemen en altijd bij de hand hebben wanneer u hem nodig hebt.
  5. Duurzaamheid en kwaliteit: Aquaking staat bekend om zijn hoogwaardige producten, en de AquaKing BOA Constrictor is geen uitzondering. Deze bandsleutel is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van dit product.

De AquaKing BOA Constrictor is een onmisbaar gereedschap voor zowel professionele klussers als doe-het-zelvers. Met zijn speciale ontwerp, verstelbaarheid en betrouwbare grip biedt deze bandsleutel gemak en efficiëntie bij het vastzetten, losmaken en verplaatsen van objecten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing BOA Constrictor, bandsleutel
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.