AquaKing BOA Constrictor, bandsleutel

€ 7,50
SKU
H1070212
Spanband PVC

Voor het eenvoudig stevig aandraaien en losdraaien van PVC koppelingen. Door het slimme design toepasbaar op moeilijke bereikbare plaatsen.


- Hoogwaardig materiaal | Ontworpen van hoogwaardige rubberen materialen, kan het het oppervlak beschermen tegen krassen en krassen en kan het lange tijd worden gebruikt.
- Handig hulpmiddel |  Het is geschikt om rond voorwerpen van elke vorm te worden geplaatst om los te maken, vast te draaien of vast te zetten zonder oppervlakteschade te veroorzaken.
- Speciaal ontwerp | De riem kan worden uitgerekt tot 50 cm, en de gevouwen maat is ongeveer 21 cm. De comfortabele handgreep en de antislip rubberen handgreep zorgen ervoor dat je hem altijd stevig vast kunt houden en probleemloos kunt gebruiken.
- Eenvoudig in gebruik | De comfortabele handgreep en de rubberen antislip handgreep zorgen ervoor dat er altijd een goede grip behouden blijft en dat hij comfortabel gebruikt kan worden.
- Breed inzetbaarbaar | tot 50 cm lang, zeer geschikt voor auto's, tractoren, oliefilters, lijmverbindingen, douchekoppen, brandstoffilters, glazen flesopeners, PVC-koppelingen, flessen, kranen, waterfilters Ware en gootstenen, kranen en meer andere objecten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing BOA Constrictor, bandsleutel
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.