Boxfilter voor in de vijver

Wij staan voor een complete ontzorging voor iedereen die zoek naar een goed boxfilter voor in de vijver. Wij hebben niet alleen een breed assortiment maar ook een breed bestand van klanten die inmiddels naar tevredenheid zijn geholpen. Jij kunt erbij horen door met de hulp van Aquaking uit Rosmalen het boxfilter voor je vijver te kopen.

 • ✓ Advies in vijverproducten
 • ✓ Voor elk budget
 • ✓ Energiezuinige producten

Wij zijn dé aanbieder voor een boxfilter voor je vijver

Voor een mooie vijver moet je blindelings kunnen vertrouwen op het boxfilter voor je vijver. Koop daarom je filter niet bij de eerste de beste, maar bij dé beste. Dat zijn wij, omdat we enkel hoogwaardige opties aanbieden voor onze klanten die zoeken naar het ideale vijverfilter. We bieden hiervoor niet alleen een goed boxfilter aan, maar verkopen voor je vijver ook andere opties zoals een Red Label-filter. Laat zeker niet na ook onze UV-C-filters eens te bekijken. Het meest complete aanbod voor waterbeheer; dat hebben wij namelijk.

Kies voor onze producten

Als een boxfilter voor in je vijver is wat jij nodig hebt, koop dan vandaag nog jouw product uit ons assortiment. Wij verkopen namelijk exact wat voor jou naar wens is op het gebied van de vijver. Voor meer informatie of het nodige vijveraansluitmateriaal bel je naar +31 73 521 27 30. Vul anderzijds het contactformulier in.

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. AquaKing Bio Filterbox BF 45000

  Special Price € 350,00 Regular Price € 359,55
  Quickview
 2. AquaKing Sponzenset UBF 12000 ECO

  Special Price € 16,50 Regular Price € 22,50
  Quickview
 3. AquaKing Sponzenset UBF 25000 ECO

  Special Price € 42,25 Regular Price € 84,50
  Quickview
per pagina
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.