UV-C-filter voor je vijver

Wil jij graag een UV-C-filter voor in je vijver aanschaffen bij een bedrijf met decennia aan ervaring, een geweldig aanbod en alle kennis en kunde die jij je kunt wensen? Natuurlijk wil je dat en laat dit nou net zijn wat wij je bij Aquaking uit Rosmalen kunnen aanbieden. Reken daarom op ons als je een UV-C-filter voor je vijver nodig hebt.

 • ✓ Advies in vijverproducten
 • ✓ Voor elk budget
 • ✓ Energiezuinige producten

Wij verkopen je het UV-C-filter dat je nodig hebt voor in je vijver

Een UV-C-filter voor in je vijver is een vijverschoonmaakopties die werkt op basis van licht. Dat klinkt misschien verrassend maar het is een hele effectieve manier om helder wat mee hand te haven. In het geval van dergelijk filtermateriaal wordt water door de filterpompen in de vijver namelijk langs een lamp gepompt. Het licht van deze bron dood vervolgens de zweefalgen die voorbij komen, waardoor ze geen kans krijgen het water te verkleuren. Bekijk voor helder water een schone vijver ook onze andere opties, zoals ons Red Label-filter. Daarnaast verkopen wij je graag hoogwaardige boxfilters voor je vijver.

Ins ons assortiment vind jij wat je nodig hebt

Reken op Aquaking als je het beste op het gebied van vijverfilteroplossing en aansluitmateriaal nodig hebt. Ook je UV-C-filter voor in je vijver is namelijk gemakkelijk te vinden in ons assortiment. Koop hem daarom snel in de webshop. Voor extra assistentie vul je het contactformulier in of bel je ons op  +31 73 521 27 30. We spreken je namelijk graag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 50

Van hoog naar laag sorteren
 1. AquaKing RVS ²-36 NG

  Special Price € 99,50 Regular Price € 208,95
  Quickview
 2. AquaKing RVS ²-40 NG

  Special Price € 129,50 Regular Price € 254,95
  Quickview
 3. AquaKing RVS ²-55 NG

  Special Price € 119,50 Regular Price € 232,00
  Quickview
 4. AquaKing RVS ²-75 NG

  Special Price € 149,50 Regular Price € 266,00
  Quickview
 5. AquaKing JUVC- CW 18W

  Special Price € 72,50 Regular Price € 74,25
  Quickview
Pagina
per pagina
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.