Dompelpomp zonder vlotter

Bij Aquaking in Rosmalen vind je een betrouwbare dompelpomp zonder vlotter van hoogwaardige kwaliteit. Onze pompen zijn kwalitatief hoogstaand, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding én zijn makkelijk in gebruik. Wat wil je nog meer als je zoekt naar een hoogwaardige dompelpomp zonder vlotter? Wij hebben het voor jou!

 • ✓ Advies in vijverproducten
 • ✓ Voor elk budget
 • ✓ Energiezuinige producten

Vind de dompelpomp zonder vlotter die past bij jouw behoeften

We hebben meerdere soorten dompelpompen, zoals pompen met grote capaciteit, pompen met vlotter en vlakzuigers. Vlakzuigers zijn geschikt om bijvoorbeeld je kelder leeg te pompen na een overstroming. Onze vlakzuiger zuigt het water op tot een niveau van ongeveer twee millimeter. Een dompelpomp met vlotter is handig als je wilt dat de motor automatisch uitschakelt zodra het water is gedaald onder een bepaald niveau. Wanneer je veel water weg wilt zuigen in een korte tijd, biedt een pomp met grote capaciteit uitkomst. Wij adviseren je graag of een dompelpomp met of zonder vlotter bij je project past. Ook als je vijverpompen of de beste vijverfilters nodig hebt reken je op ons.

Kies voor een kwalitatieve pompen

Met een dompelpomp zonder vlotter van Aquaking kun je vijvers, aquariums, zwembaden en zelfs kelders leeglompen. We hebben tevens dompelpompen voor regentonnen. We hebben voor elk doel een geschikte pomp. We verkopen niet alleen dompelpompen, maar ook alles voor een goede filtratie en aansluitmateriaal. Koop bij ons alles voor je vijver én je vijveraansluitmateriaal door een bestelling op onze website te plaatsen. Voor vragen bel je naar +31 73 521 27 30 of stuur een e-mail naar info@aquaking.nl.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. AquaKing Q55051

  Special Price € 89,00 Regular Price € 89,55
  Quickview
 2. AquaKing Q2007

  Special Price € 59,00 Regular Price € 62,55
  Quickview
 3. AquaKing Q5503

  Special Price € 69,00 Regular Price € 95,00
  Quickview
 4. AquaKing Q4003

  Special Price € 61,50 Regular Price € 67,50
  Quickview
 5. AquaKing Q2503

  Special Price € 59,00 Regular Price € 67,05
  Quickview
per pagina
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.