Opvouwbaar watervat

Een opvouwbaar watervat van Aquaking uit Rosmalen biedt uitkomst aan als je overtollig regenwater op wilt vangen, zodat er geen wateroverlast ontstaat. Wanneer er een teveel aan regen in korte tijd valt, kan dit vaak niet snel genoeg in de bodem zakken. Ook zijn er steeds meer warme periodes. In beide gevallen is het handig om gebruik te maken van een opvouwbaar watervat. Zo heb je geen wateroverlast én beschik je over water voor je planten wanneer het erg droog is.

  • ✓ Advies in vijverproducten
  • ✓ Voor elk budget
  • ✓ Energiezuinige producten

Een discreet opvouwbaar watervat

Bij Aquaking verkopen we een frisgroen opvouwbaar watervat in verschillende maten. Dankzij de kleur valt het vat niet op in je tuin. Het watervat wordt geleverd met aftapkraan en afritsbare deksel. Bovendien is het materiaal uv-resistent. Met een opvouwbaar watervat heb je geen last meer van vuil, bladeren en wateroverlast. Is het vat vol en wil je van het water af? We verkopen ook luchtpompen om regentonnen of watervaten eenvoudig leeg te pompen. Daarnaast reken je op ons voor je aansluitmateriaal voor vijvers.

Kies voor hoogwaardige producten van een vijverspecialist

We zijn dé specialist op het gebied van waterirrigatie en we verkopen dan ook alle producten voor uw tuin en vijver in Rosmalen. Van drukfilters tot uv-c-lampen; we hebben het allemaal! Bekijk snel het aanbod in onze webshop om een opvouwbaar watervat te bestellen. Voor vragen bel je naar +31 73 521 27 30 of stuur je een e-mail naar info@aquaking.nl.

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.