Drukfilter voor de vijver

Met een drukfilter is je vijver binnen no-time in topconditie. Bij Aquaking in Rosmalen verkopen we filters die compact zijn en je installeert ze heel gemakkelijk. Onze filters zijn geschikt voor in siervijvers, aquariums en quarantainebakken.

  • ✓ Advies in vijverproducten
  • ✓ Voor elk budget
  • ✓ Energiezuinige producten

Hoe werkt een drukfilter voor in de vijver?

Als je een drukfilter bij ons koopt, gaat het in de meeste gevallen om een combinatie van een drukfilter en een uv-filter. De drukfilters verwijderen vaste deeltjes uit de vijver en dankzij de uv-filter worden zweefalgen gedood die groen water veroorzaken. Het water wordt vanuit de uv-filter door een aantal filtersponzen geperst, zodat het water schoon wordt. Naast een drukfilter verkopen we ook combifilters, filterboxen en filtermateriaal. We hebben dus alles om je vijver schoon te houden.

Houd je vijver in topconditie

Bij Aquaking in Rosmalen kun je niet alleen een drukfilter kopen, maar we verkopen ook alle losse onderdelen om je vijver gezond en helder te houden, zoals uv C-lampen. Bestel onze producten eenvoudig via onze handige webshop. We geven je graag persoonlijk en uitgebreid advies over onze producten en hoe je je vijver in topconditie houdt. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 73 521 27 30 of stuur een e-mail naar info@aquaking.nl.

Tonen als Foto-tabel Lijst

31 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Sponzenset PF 60

    Special Price € 30,00 Regular Price € 34,95
    Quickview
per pagina
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.