pvc-vijverfolie

Met onze pvc-vijverfolie leg je de ideale basis voor jouw vijver. pvc-vijverfolie, ook wel polyvinylchloride genoemd, wordt vaak gebruikt bij de aanleg van vijvers. Deze folie is relatief goedkoop en makkelijk te verwerken. Lees snel verder als je meer wilt weten over de ideale basis van je vijver.

  • ✓ Advies in vijverproducten
  • ✓ Voor elk budget
  • ✓ Energiezuinige producten

Waarom pvc-vijverfolie onmisbaar is in jouw vijver

Bij Aquaking in Rosmalen verkopen we alles om een prachtige vijver te bouwen, zoals vijververlichting en pvc-vijverfolie in verschillende maten. De stukken folie zijn makkelijk aan elkaar te verbinden door deze aan elkaar te lijmen of te lassen. We verkopen hier ook speciale lijm voor. Zit er een gat in de folie? Dan kun je deze gemakkelijk zelf repareren met lijm. Een vijver aanleggen was nog nooit zo makkelijk!

Bouw een prachtige vijver met onze producten

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat alles heeft voor de aanleg van je vijver, kijk je je ogen uit bij Aquaking in Rosmalen! We verkopen de beste vijverfilters, dompelpompen en andere accessoires. We verkopen pvc-vijverfolie in meerdere maten. Staat de gewenste maat er niet bij? Neem contact met ons op en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Bel naar +31 73 521 27 30 of stuur een e-mail naar info@aquaking.nl.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.