Nishikigoi-ô professional


Deze voedingswijzer is een weerspiegeling van het marktaanbod.

• Voer 2-4 maal/dag afhankelijk van de visgrootte en de watertemperatuur en niet meer dan binnen 5 minuten op is.

• Verwijder niet opgegeten voer uit de vijver ter voorkoming van vervuiling.

• Bij watertemperaturen onder de 10°C dient de hoeveelheid vermindert te worden omdat dan de vertering vertraagd is.

• Koi niet voeren bij watertemperatuur beneden de 5°C.

Professionele kwaliteit.

KOI PREMIUM is het professionele topvoeder voor koi. Voor dit voer zijn ingredienten geselecteerd die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo wordt het voer zeer aantrekkelijk voor uw vis, is de verteerbaarheid optimaal en wordt een constante kwaliteit gewaarborgd. De uitgebalanceerde eiwit/vet verhouding zorgt voor maximale groei van uw koi, terwijl de mooie slanke vorm behouden blijft.

Speciale ingrediënten.

KOI PREMIUM bevat een range van speciale ingredi.nten die ervoor moeten zorgen dat koi gezond en in top conditie blijven. Dit is vooral van belang voor show koi die vaak zeer oud worden. Tarwekiemen zijn toegevoegd omdat ze rijk aan vitamine E, essentiële vetzuren enmineralen en zeer goed verteerbaar zijn. Daarnaast bevat KOI PREMIUM b-glucanen uit gistcelwanden die mogelijk de weerstand van vissen kunnen verhogen. Een goede weerstand is van groot belang voor een goede gezondheid. Tevens is dit voer verrijkt met een prebioticum, inuline. Dit vormt een voedingsbron voor de positieve microfl ora van de darm. De positieve bacteri.n zijn essentieel voor een goede darmgezondheid en deze is van groot belang voor de algehele gezondheid van vissen. Verder zijn aan dit voer organische zuren toegevoegd. De verzuring op darm niveau zou een gunstige invloed hebben op de vertering en een barriere opwerpen voor pathogene bacterien.

Kleurondersteuning

KOI PREMIUM bevat astaxanthine en spirulina. Astaxantine is een carotenoïde dat, net als het carotenoide rijke spirulina, gebruikt wordt om de kleuren van koi te ondersteunen. Carotenoïden zorgen voor de kleuren in koi.

KLIK HIER OM NAAR HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT NISHIKIGOI-Ô TE GAAN


Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.