AquaKing Bijvulsysteem set

€ 265,00
SKU
V1030035

Houd Je Vijver Altijd Op Perfect Niveau met Het Red Label Automatisch Bijvulsysteem!

Het hebben van een prachtige vijver is een geweldige toevoeging aan elke tuin, maar om ervoor te zorgen dat je vijver in optimale staat blijft, is het handhaven van het juiste waterpeil essentieel. Gelukkig biedt het Red Label Automatisch Bijvulsysteem de perfecte oplossing om je vijverwater op het gewenste niveau te houden, zonder enige moeite. Dit innovatieve systeem is ontworpen met de vijverliefhebber in gedachten en stelt je in staat om te genieten van een vijver die altijd perfect is, zonder de stress van handmatig bijvullen.

Waarom het Red Label Automatisch Bijvulsysteem onmisbaar is voor je vijver:

  • Optimaal Waterpeil: Het juiste waterniveau is cruciaal voor de gezondheid van je vissen en planten. Met dit systeem hoef je je nooit meer zorgen te maken over schommelingen in het waterpeil.

  • Eenvoudige Installatie: Het systeem is eenvoudig te installeren en kan worden gebruikt in zowel gravity- als pompgevoede filtersystemen. De verstelbare sensor stelt je in staat om het gewenste waterpeil in te stellen.

  • Veilige Werking: Het elektrische ventiel werkt op zwakstroom, waardoor het veilig is, zelfs in vochtige omgevingen. De tijdsvertraging zorgt ervoor dat de klep rustig opengaat zonder te klapperen.

  • Hoogwaardige Materialen: Het Red Label Automatisch Bijvulsysteem is vervaardigd met hoogwaardige materialen en is ontworpen om langdurige prestaties te leveren, waardoor je vijver in topconditie blijft.

  • Compatibiliteit: Dit systeem kan zowel tijdens de productie als achteraf worden geïnstalleerd op je Red Label filtersysteem, waardoor het geschikt is voor nieuwe en bestaande vijvers.

Specificaties:

  • Inhoud Set: Waterschakelaar incl. sensor, Sensorhouder, Ventiel 1” 10 bar, Transformer 230V, PVC doorvoer 20 x 1”
  • Compatibiliteit: Geschikt voor zowel gravity- als pompgevoede filtersystemen
  • Eenvoudige Installatie: Gedetailleerde handleiding inbegrepen voor moeiteloze installatie
  • Veiligheid: Werkt op zwakstroom voor veilige werking, zelfs in vochtige omgevingen

Mis niet langer de voordelen van een vijver met het perfecte waterpeil. Het Red Label Automatisch Bijvulsysteem is de ideale oplossing om je vijver in optimale staat te houden. Bestel vandaag nog en geniet van een vijver die altijd perfect is zonder enige moeite. Klik hieronder om te bestellen en investeer in de gezondheid en schoonheid van je vijver!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing Bijvulsysteem set
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.