AquaKing RVS Waterval 60 cm

€ 186,95
SKU
L1030003
Het hebben van een waterval zorgt in veel gevallen voor een heerlijk ontspannend geluid en zorgt ervoor dat je een echte eyecatcher toevoegt aan jouw vijver of beekloop. Juist daarvoor is de AquaKing RVS Waterval 60 cm ontwikkeld. Deze prachtige waterval is een echt kwaliteitsproduct en zorgt voor een fantastische sfeer in jouw tuin.

Voordelen AquaKing RVS Waterval 60 cm

Bij het aanschaffen van de AquaKing RVS Waterval 60 cm geniet je van veel verschillende voordelen. Zo zorgt deze waterval voor een prachtige en brede wateruitloop. Andere voordelen waarvan je kunt genieten met dit product, zijn:

  • - Ook perfect geschikt voor de terugvoer van water vanuit een filter
  • - Mogelijk te combineren met LED verlichting voor nog meer sfeer  (Deze is NIET verkrijgbaar in onze shop)
  • - Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Eigenschappen AquaKing RVS Waterval 60 cm

Het materiaal van waaruit deze AquaKing waterval is opgebouwd, is RVS. RVS staat voor roestvrij staal, wat betekent dat deze waterval onder verschillende weersomstandigheden uitstekend geschikt is om te gebruiken. De waterval heeft een breedte van 60 cm en is gemakkelijk te monteren in zowel een houten als stenen wand. In veel gevallen is deze waterval dus uitstekend geschikt voor gebruik bij jouw vijver of beekloop.

Afmetingen

A: 9,7
B: 10,3
C: 60
D: 16,4

Verdere specificaties

Een overzicht van de specificaties van de AquaKing RVS Waterval 60 cm ziet er als volgt uit:

Aansluiting achterzijde 1” bin
Extra optie Aftapmogelijkheid
De maat van het gat: M25
Plaatsing van LED verlichting mogelijk ✔ Ja
Aftappen in de winter mogelijk ✔ Ja
Inclusief 1 x slangtule 30/32 1”,
1x wormslangklem 21-44,
1x O-ring,
1x aftapdop M25 (metrische draad)

Creëer een prachtige vijver of beekloop

Het aanschaffen van een waterval voor in jouw vijver of beekloop zorgt dus voor een extra stukje uitstraling. Daarnaast zorgt dit ervoor dat water in jouw vijver kan gaan stromen, wat weer zorgt voor meer zuurstof. Ook zorgt het geluid van stromend water in het algemeen voor een heerlijk en rustgevend gevoel. Op die manier doet een waterval dus op meerdere manieren dienst.

Advies op maat

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een waterval voor in jouw tuin? Neem dan gerust contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je voorzien van advies op maat. Zo gaan we graag samen met jou op zoek naar de producten die het beste bij jouw beekloop of vijver passen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing RVS Waterval 60 cm

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.