Red Label Combi Happy Filter | Pomp

€ 3.222,00
SKU
F2010005-P

Red Label Combi Happy Filter | Pomp

Red Label combi JOY en HAPPY filters bieden een hoogwaardig en zeer compleet filtersysteem tegen de best mogelijke prijs. Deze Red Label filters zijn standaard voorzien van een aantal unieke extra’s. Zo zijn deze modellen uitgerust met een ingebouwde spoelpomp. Dit resulteert in minder geluidsoverlast, een kleinere inbouwruimte van het totale filter en e™fficiënter functioneren van het drumfilter.

Deze filters zijn standaard voorzien van een inbouw UVC unit met een 40 Watt H-O lamp. Deze unit draagt zorg voor kraakhelder vijverwater door het vernietigen van algen, bacteriën en schimmels. Hiermee kan UV apparatuur in uw leidingsysteem komen te vervallen wat een optimale doorstroming bevordert.

JOY en HAPPY filters zijn vanaf 2021 uitgerust met ons nieuwe gepatenteerde afdichtingssysteem van het drumfilter. Een beschermkap voorkomt inwerking van het UV licht op de afdichting van de trommel waarmee een lange levensduur wordt gewaarborgd. Het unieke dubbele borstelsysteem in de drumfilter zorgt voor het schoonhouden van de vuilafvoergoot zodat het filtersysteem nog onderhoudsarmer is geworden.

Het JOY en HAPPY combifilter hebben een zeer compacte opbouw dat standaard voorzien is van alle gemakken. De 3 filterruimtes zijn respectievelijk voorzien van een drumfilter, een bewegend bedfilter en een kamer die naar wens is in te vullen met bijvoorbeeld filtermatten. Een interne spoelpomp, een ingebouwde uvc-unit, luchtbuizen en de 2 jaar garantie maken deze topper compleet.

Het Happy filter is leverbaar in zowel gravitaire als pompgevoede uitvoering

Filtermateriaal betaat uit: 2 m² Red-X filtermatten en 50 liter Hel-X Biocarrier

 

Let op! Levertijd +/- 15 werkdagen.

 

 

 

 

 

Meer informatie
Specificaties
Afmetingen L x B x H  1030 x 866 x 990 mm
Paneelafmeting 400 x 400 mm
Maaswijdte filterpaneel 120 µm
Maximale doorstroming 25.000 liter
Maximale inhoud vijver 30.000 liter
Maximale inhoud koivijver 20.000 liter
Inlaat 3x 110 mm
Uitlaat 2x 110 mm
Spoelpomp Intern Q800103
UVC inbouwunit 40 Watt INOX
luchtvoorziening 2x 40 x 210 mm
   

Downloads

Technische tekening Red Label Combi Happy filter

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Red Label Combi Happy Filter | Pomp

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.