0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over ons

Bimex B.V. is in 1968 opgericht door Mr J.F. Dielissen. Hiermee was hij de eerste in het verkopen van PVC pijpen en accessoires. De klanten kring bestond aan het begin uit kleine ondernemingen, zoals keuken fabrikanten, bouwbedrijven, gemeenten en andere overheidsbedrijven. Eind jaren 70 kwamen er steeds meer klanten uit de land- en tuinbouw. Dit zorgde voor een grotere vraag en breder aanbod van onder andere pompen, pijpen en filters. Bimex B.V. is sinds die tijd flink gegroeid en is momenteel actief in heel Europa. Bimex B.V. levert aan ongeveer 1000 klanten die in diverse branches vertegenwoordigd zijn. Bimex B.V. is ook de leverancier van Aquaking, ons eigen merk met hoogwaardige producten in water irrigatie.

AquaKing is de laatste jaren aan het groeien geweest. Inmiddels heeft AquaKing meer dan 200 producten en blijft verder ontwikkelen van hoogwaardige producten, zoals de AquaKing Red Label filter series. Deze high-end filtersystemen en pompen zijn speciaal ontwikkeld voor vijvers en koi vijvers. Jarenlange ervaring en het gebruik van moderne technieken zorgen voor een betrouwbaar, professioneel filtersysteem.

Alle AquaKing producten hebben als doel om op een eenvoudige en betrouwbare manier perfect resultaten te waarborgen. AquaKing biedt voor elke situatie een complete, optimale en passende oplossing.

KLIK HIER OM NAAR HET ASSORTIMENT TE GAAN.

 
 

CONTACT:

Het beste kunt u contact opnemen per e-mail. Wij kunnen u op deze manier beter informeren en ondersteunen met links, gebruiksaanwijzingen, afbeelding enz.. Per telefoon moeten wij vaak een en ander uitzoeken waardoor u vaak langer zal moeten wachten. Over het algemeen heeft u sneller antwoord per mail dan wanneer wij u moeten terugbellen.

Heb je een vraag over je bestelling of over een product kijk dan voor je contact opneemt eens bij onze meest gestelde vragen. 
Misschien vind je hier het antwoord al wel op je vraag.

 

Bimex B.V..
AquaKing B.V.
Adres (magazijn)

Huisbergenweg 3
Industrieterrein Kruisstraat
5249 JR  Rosmalen
Nederland
 
Telefoon +31735212730
Telefonische bereikbaarheid Ma t/m Vr van 09.00-17.00uur
Internet
E-mail
BTW
8060726B01
KvK te Rosmalen
16087394
RABOBANK rekeningnummer
NL53 RABO 0184509300 t.n.v. Bimex B.V.