RVS waterval 60 cm | complete set met pomp

€ 247,95
SKU
L1030003-S

Waterval complete set met pomp

- AquaKing RVS Waterval 60 cm
- AquaKing FTP²-8000 NG
- 5 mtr Poolhose Zwart 32 mm
- RVS Slangklem 21-38 mm

 

Met de AquaKing RVS waterval van 60 cm creëer je een adembenemende watervalervaring in je vijver of waterpartij. Deze complete set wordt geleverd met de AquaKing FTP²-8000 NG pomp, een 5 meter lange zwarte poolslang van 32 mm en een RVS slangklem van 21-38 mm, waardoor je alles hebt wat je nodig hebt voor een moeiteloze installatie.

De AquaKing RVS waterval van 60 cm is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne en stijlvolle uitstraling heeft. Met de krachtige AquaKing FTP²-8000 NG pomp wordt een indrukwekkende waterstroom gecreëerd, waardoor je een prachtige watervalervaring krijgt.

Belangrijke kenmerken:

  1. Hoogwaardige RVS constructie: De waterval is vervaardigd van roestvrij staal, waardoor hij bestand is tegen corrosie en lang meegaat.
  2. Krachtige AquaKing FTP²-8000 NG pomp: Deze pomp zorgt voor een krachtige watercirculatie en creëert een imposante waterval, waardoor je een visueel spektakel in je vijver kunt creëren.
  3. Eenvoudige installatie: De complete set wordt geleverd met een 5 meter lange zwarte poolslang van 32 mm en een RVS slangklem van 21-38 mm, waardoor de installatie snel en gemakkelijk is.
  4. Stijlvol en modern design: De RVS waterval voegt een vleugje luxe toe aan je buitenruimte en vormt een prachtige blikvanger in je vijver of waterpartij.
  5. Geschikt voor diverse toepassingen: De waterval kan zowel in privé- als commerciële omgevingen worden gebruikt, zoals tuinen, parken, hotels, en meer.

Met de AquaKing RVS waterval van 60 cm | complete set met pomp haal je een hoogwaardig en betrouwbaar product in huis waarmee je een spectaculaire watervalervaring kunt creëren. Geniet van het rustgevende geluid van stromend water en de visuele pracht van een prachtige waterval met deze complete set.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RVS waterval 60 cm | complete set met pomp

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.