AquaKing RVS ²-40 NG

Special Price € 129,50 Regular Price € 254,95
SKU
F1050009

Maak uw Vijver Stralend met de AquaKing RVS²-40 NG!

Uw vijver is het middelpunt van uw buitenruimte, een oase van rust en natuurlijke pracht. Maar wanneer troebel water en ongewenste organismen uw vijver aantasten, wordt die schoonheid verstoord. Hier komt de AquaKing RVS²-40 NG in beeld om uw vijver nieuw leven in te blazen en te herstellen.

Waarom AquaKing RVS²-40 NG uw vijver nodig heeft

Dit is geen gewone UVC-filterunit; dit is de AquaKing RVS²-40 NG. Deze nieuwe generatie RVS-filterunit is ontworpen om uw vijverwater helder en gezond te houden met efficiëntie en duurzaamheid als kernpunten.

Waarom AquaKing RVS²-40 NG uw beste keuze is

  • Standaard geleverd met slangpilaar voor de volgende maten slang 25mm, 40mm en 50mm slang zodat aansluiten met gemak gaat.
  • Efficiënte werking: met 40 watt vermogensopname biedt de AquaKing RVS²-40 NG een krachtige dosis UV-C-straling, die schadelijke micro-organismen zoals bacteriën, virussen en algen effectief bestrijdt. Dit resulteert in helder en gezond vijverwater.
  • Hoge doorstroomcapaciteit: de filterunit kan tot 15.000 liter water per uur verwerken, wat zorgt voor een grondige en effectieve waterfiltratie. Verontreinigingen en ongewenste deeltjes worden verwijderd, waardoor uw vijverwater van topkwaliteit blijft.
  • Eenvoudige installatie: de AquaKing RVS²-40 NG wordt geleverd met alle benodigde aansluitingen en bevestigingsmaterialen voor een moeiteloze installatie. De meegeleverde instructies begeleiden u stap voor stap om de unit correct op uw vijversysteem aan te sluiten.
  • 2 Jaar garantie: voor uw gemoedsrust wordt de AquaKing RVS²-40 NG geleverd met een garantie van 2 jaar. U kunt vertrouwen op de dekking en voorwaarden van de garantie voor uw tevredenheid.

Bestel nu en laat uw vijver weer stralen met de AquaKing RVS²-40 NG!

Meer informatie
Specificaties
Afmetingen 936 x 544 x 144 mm (lengte x breedte x hoogte)
Vermogensopname 40 watt
Maximale doorstroom 15.000 liter per uur
Garantie 2 jaar
Maten van de slangpilaar 32mm/40mm/50mm/63mm /75mm
Maten aansluiting op het apparaat 90mm/3''
Waarschuwing De unit moet ten alle tijden vol water staan wanneer deze aan staat.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing RVS ²-40 NG

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.