AquaKing RVS ²-40 NG

Special Price € 129,50 Regular Price € 254,95
SKU
F1050009

New Generation RVS²- 40 NG is uitgevoerd in RVS. De aansluiingen zijn 360 graden draaibaar, waardoor het installeren gemakkelijk verloopt. De draaibare koppelingen kunnen losgekoppeld worden, zodat het inzittende quartsglas gereinigd kan worden.

Maakt de vijver helder zonder gebruik van chemicaliën
Is 35% efficiënter dan andere UVC's
Meer dan 9000 branduren
Het vijverwater wordt door middel van een pomp door het UV-C apparaat gevoerd, waar het wordt blootgesteld aan UVC straling
Voor optimaal resultaat wordt het apparaat 24 uur per dag ingezet in vorstvrije periode

De AquaKing RVS²-40 NG is een robuuste en betrouwbare UVC-filterunit die speciaal is ontworpen voor vijvers. Met zijn duurzame roestvrijstalen constructie biedt deze filterunit uitstekende prestaties en een efficiënte werking om uw vijverwater helder en gezond te houden.

Belangrijke kenmerken van de AquaKing RVS²-40 NG:

  1. Hoogwaardige constructie: De AquaKing RVS²-40 NG is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor het bestand is tegen corrosie en langdurig gebruik in zware omstandigheden. De stevige behuizing zorgt voor een optimale bescherming van de interne componenten.
  2. Efficiënte werking: Met een vermogensopname van 40 watt biedt de AquaKing RVS²-40 NG een krachtige UV-C-straling om schadelijke micro-organismen, zoals bacteriën, virussen en algen, te bestrijden. Hierdoor blijft uw vijverwater helder en gezond.
  3. Hoge doorstroomcapaciteit: De AquaKing RVS²-40 NG heeft een maximale doorstroom van 15.000 liter per uur, wat zorgt voor een effectieve filtratie van uw vijverwater. Dit zorgt ervoor dat het water grondig wordt behandeld en verontreinigingen worden verwijderd.
  4. Eenvoudige installatie: Deze filterunit wordt geleverd met alle benodigde aansluitingen en bevestigingsmaterialen voor een eenvoudige installatie. Volg de meegeleverde instructies om de unit correct aan te sluiten op uw vijversysteem.
  5. Garantie: De AquaKing RVS²-40 NG wordt geleverd met een garantie van 2 jaar, waardoor u gemoedsrust heeft bij uw aankoop. Raadpleeg de garantievoorwaarden voor meer informatie over de dekking en voorwaarden.

Met de AquaKing RVS²-40 NG kunt u genieten van een heldere en gezonde vijveromgeving. De robuuste roestvrijstalen constructie zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl de krachtige UV-C-straling effectieve sterilisatie biedt. De hoge doorstroomcapaciteit zorgt voor een grondige filtratie, en de eenvoudige installatie maakt het gebruiksvriendelijk. Vertrouw op de garantie van 2 jaar voor uw gemoedsrust.


Specificaties
- Afmetingen: 936 x 544 x 144 mm (lxbxh)
- Vermogensopname: 40 watt
- Maximale doorstroom: 15.000 liter per uur
- Garantie: 2 jaar

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing RVS ²-40 NG

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.