AquaKing Sponzenset BF 25000

€ 69,95
SKU
F1060041

De AquaKing Sponzenset BF 25000 is speciaal ontworpen voor de AquaKing Bio Filterbox BF 25000. Met deze sponzenset ben je verzekerd van een efficiënte mechanische en biologische filtratie, waardoor je vijverwater schoon en gezond blijft.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  1. Hoogwaardige sponzen: De sponzenset bestaat uit hoogwaardige filtermaterialen die zorgen voor een effectieve verwijdering van vuildeeltjes en organisch afval uit het water. De sponzen hebben een fijne structuur die vuil en zwevende deeltjes vasthoudt, waardoor het water helder blijft.
  2. Mechanische filtratie: De sponzenset zorgt voor een uitstekende mechanische filtratie door vuildeeltjes en grove verontreinigingen uit het water te verwijderen. De sponzen vangen deze deeltjes op en voorkomen dat ze zich ophopen in je vijver.
  3. Biologische filtratie: Naast mechanische filtratie biedt de sponzenset ook een ideale omgeving voor nuttige bacteriën om te groeien. Deze bacteriën helpen bij de afbraak van schadelijke stoffen, zoals ammoniak en nitriet, en dragen zo bij aan een gezond biologisch evenwicht in je vijver.
  4. Eenvoudig te vervangen: De sponzenset is eenvoudig te vervangen wanneer dat nodig is. Volg de instructies in de handleiding om de oude sponzen te verwijderen en de nieuwe sponzen te plaatsen. Zo kun je de optimale filtratiecapaciteit van je AquaKing Bio Filterbox BF 25000 behouden.

Met de AquaKing Sponzenset BF 25000 ben je verzekerd van een effectieve filtratie van je vijverwater. Geniet van een heldere en gezonde vijveromgeving met behulp van deze hoogwaardige sponzenset. Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Aquaking voor optimale prestaties.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing Sponzenset BF 25000

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.