Nishikigoi-Ô Grower 6mm 5kg

€ 34,95
SKU
V3010012
  • Koop 2 voor € 32,50 en bespaar 7%

Kweek Gezonde en Vitale Koi met Nishikigoi-Ô Grower 6mm - 5kg

Uw wens voor een succesvolle koi-kweek wordt werkelijkheid dankzij Nishikigoi-Ô Grower, hét voer voor een evenwichtige groei. Deze complete drijvende groeivoer met verhoogd eiwitgehalte zal uw koi helpen om hun volle potentieel te bereiken.

Waarom Kiezen Voor Nishikigoi-Ô Grower 6mm?

De Voordelen:

  • Gebalanceerde Groei: Grower is een complete drijvende grower met een verhoogd eiwitgehalte, ideaal voor een gezonde groei. Vooral op jonge leeftijd kunnen koi hun groeipotentieel maximaal benutten met een eiwitrijk voer zoals Grower. De juiste eiwit-vetverhouding zorgt niet alleen voor een goede groei en spierontwikkeling, maar helpt ook om de juiste lichaamsvorm te behouden. Grower is zeer smakelijk en bevat hoogwaardige ingrediënten zoals visproducten en plantaardige eiwitten, wat de verteerbaarheid bevordert. Dit voer is ook zeer geschikt om showkoi door te laten groeien naar een indrukwekkend formaat.

  • Optische Controle: Omdat Grower drijft, is het eenvoudig om het eetgedrag van uw vissen te observeren. Dit helpt u om de conditie van uw koi nauwlettend in de gaten te houden. Zoals alle koi-voeders van Nishikigoi-Ô is dit voer zeer waterstabiel en draagt het bij aan een uitstekende waterkwaliteit. Koi hebben, net als karper, geen echte maag die voeding kan opslaan. Daarom 'grazen' ze graag en eten vaak kleine hoeveelheden. U kunt uw voedingsgewoonten aanpassen door niet te grote porties per keer te voeren.

Technische Specificaties:

  • Korrelgrootte: 6mm
  • Verpakking: 5kg

Voedingsadvies:

  • Voer uw koi 2-4 keer per dag, afhankelijk van hun grootte en de watertemperatuur.
  • Geef nooit meer voer dan uw koi binnen 5 minuten kunnen opeten.
  • Verwijder onopgegeten voer uit de vijver in geval van overvoeding.
  • Bij watertemperaturen onder de 10°C moet de voederhoeveelheid worden verminderd, omdat dan de eetlust en de spijsvertering van de koi vertragen.
  • Voer uw koi niet bij watertemperaturen onder de 5°C.

Samenvatting: Nishikigoi-Ô Grower 6mm is hét geheim voor een evenwichtige groei van uw koi. Dit eiwitrijke drijvende voer is smakelijk en verteerbaar, waardoor uw koi hun volle potentieel kunnen benutten. Met uitstekende optische controle en waterstabiliteit is Grower de juiste keuze voor een gezonde groei. Beheer de groei van uw koi op de meest optimale manier.

Bestel Nu en Laat Uw Koi Stralen met Nishikigoi-Ô Grower 6mm!

Geef uw koi het beste voer voor een gezonde en evenwichtige groei. Bestel nu en zie uw koi in volle glorie opgroeien met Nishikigoi-Ô Grower 6mm!

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nishikigoi-Ô Grower 6mm 5kg

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.