AquaKing LED 12 sensor set (3 stuks) tuin- vijververlichting

€ 30,50
SKU
L1010004

AquaKing LED 12 sensor set (3 stuks) tuin- vijververlichting

Breng sfeer en verlichting in jouw tuin en vijver met de AquaKing LED 12 sensor set. Deze set bestaat uit drie hoogwaardige LED-lampen die speciaal zijn ontworpen om jouw buitenomgeving te voorzien van prachtige en functionele verlichting. Met de AquaKing LED 12 sensor set kun je specifieke accenten aanbrengen, paden verlichten of bepaalde elementen in jouw tuin en vijver in het zonnetje zetten.

Belangrijke kenmerken:

 • Heldere en energiezuinige verlichting: De AquaKing LED 12 sensor set biedt helder en krachtig licht met een laag energieverbruik. Met een wattage van slechts 1,5 W bespaar je energie en geniet je toch van voldoende verlichting om jouw buitenruimte prachtig te verlichten.

 • Sensorfunctionaliteit: Elke LED-lamp in de set is uitgerust met een handige sensorfunctionaliteit. Hierdoor gaat de verlichting automatisch aan wanneer het donker wordt en weer uit wanneer het licht wordt. Deze sensor zorgt voor een moeiteloze bediening en bespaart energie doordat de verlichting alleen wordt gebruikt wanneer nodig.

 • Compact en veelzijdig ontwerp: De LED-lampen hebben een compact formaat met de afmetingen van 57,4 x 70,3 x 53,4 mm. Dit maakt ze eenvoudig te plaatsen op de gewenste locatie in jouw tuin en vijver. Of het nu gaat om het accentueren van een specifiek element of het verlichten van een loopbrug, de AquaKing LED 12 sensor set biedt flexibiliteit en gemak.

 • Duurzaam en weerbestendig: De LED-lampen zijn ontworpen met duurzaamheid en weerbestendigheid in gedachten. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en hebben een lange levensduur. Zo kun je langdurig genieten van prachtige verlichting in jouw tuin en vijver, zonder je zorgen te hoeven maken over de weersomstandigheden.

 • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Bij Aquaking staan we achter de kwaliteit van onze producten. De AquaKing LED 12 sensor set is gemaakt met hoogwaardige materialen en biedt betrouwbare prestaties. Je kunt erop vertrouwen dat jouw buitenverlichting langdurig meegaat en de gewenste resultaten levert. Daarom bieden wij ook een garantie van 2 jaar op de set.

Specificaties:

 • Type verlichting: LED
 • Wattage: 1,5 W
 • Sensorfunctionaliteit: Schakelt automatisch aan bij weinig licht en uit bij voldoende licht
 • Afmetingen: 57,4 x 70,3 x 53,4 mm
 • Weerbestendigheid: Ontworpen om verschillende weersomstandigheden te weerstaan
 • Garantie: 2 jaar

Aarzel niet langer en verrijk je tuin en vijver met de AquaKing LED 12 sensor set. Creëer een prachtige sfeer en zet je buitenruimte in de schijnwerpers. Bestel nu en geniet van de magische verlichting die deze set te bieden heeft!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing LED 12 sensor set (3 stuks) tuin- vijververlichting

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.