AquaKing LED 48 sensor tuin- vijverlichting

€ 29,00
SKU
L1010008

AquaKing LED 48 sensor tuin- vijverlichting

Je tuin en vijver verdienen het beste, en dat is precies wat de AquaKing LED 48 sensor tuin- vijverlichting te bieden heeft. Stel je een betoverende avond voor, omringd door de schittering van heldere en energiezuinige verlichting die jouw buitenruimte transformeert tot een magisch paradijs. Met een indrukwekkend wattage van 3W, geeft de AquaKing LED 48 jouw tuin en vijver het podium dat ze verdienen.

Waarom kiezen voor de AquaKing LED 48 sensor tuin- vijverlichting?

  • Sterke verlichting: De AquaKing LED 48 sensor tuin- vijverlichting schijnt met een intensiteit van 3W, waardoor elke hoek van jouw tuin en vijver in het volle licht staat. Elk blad, elke bloem en elk waterpartij krijgen de aandacht die ze verdienen, en de schoonheid van jouw buitenruimte komt tot leven.

  • Sensorfunctionaliteit: Deze verlichting is niet alleen mooi, maar ook slim. Met de ingebouwde sensor gaat de verlichting automatisch aan bij zonsopgang en uit bij zonsondergang. Het enige wat je hoeft te doen is genieten, zonder je zorgen te maken over het handmatig in- of uitschakelen. Dat betekent meer gemak en energiebesparing.

  • Compact en veelzijdig ontwerp: De AquaKing LED 48 heeft afmetingen van 111 x 102 x 139 mm en is daardoor compact en veelzijdig. Plaats hem langs tuinpaden, bij waterpartijen of om speciale tuinelementen te accentueren. Dit veelzijdige ontwerp past zich moeiteloos aan aan jouw buitenomgeving.

  • Energiezuinig en duurzaam: Dankzij het gebruik van energiezuinige LED-technologie bespaar je niet alleen op je energierekening, maar profiteer je ook van een lange levensduur. De lampen gaan lang mee, wat betekent dat jouw tuin en vijver nog lang kunnen blijven schitteren.

  • Hoogwaardige kwaliteit en garantie: Aquaking staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De AquaKing LED 48 sensor tuin- vijverlichting is vervaardigd uit duurzame materialen en wordt geleverd met een geruststellende garantie van 2 jaar. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Technische specificaties:

  • Vermogen: 3W
  • Afmetingen: 111 x 102 x 139 mm
  • Garantie: 2 jaar

Jouw tuin en vijver wachten op dit magische moment. Transformeer ze in een betoverende en sfeervolle oase met de AquaKing LED 48 sensor tuin- vijverlichting. Bestel nu en creëer de buitenruimte van je dromen.

Wacht niet langer, maak jouw tuin en vijver betoverend met de AquaKing LED 48 sensor tuin- vijverlichting!

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing LED 48 sensor tuin- vijverlichting

Gerelateerde Producten

Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.