AquaKing LED 36 sensor tuin- vijverlichting

€ 26,00
SKU
L1010006

AquaKing LED 36 sensor tuin- vijverlichting

Laat jouw tuin en vijver stralen als nooit tevoren met de AquaKing LED 36 sensor tuin- vijverlichting. Deze verlichtingsoplossing is de sleutel tot het creëren van een betoverende ambiance in jouw buitenruimte. Met een vermogen van 1 x 2,5W biedt de AquaKing LED 36 krachtige, energiezuinige verlichting die jouw tuin en vijver tot leven brengt.

Belangrijke kenmerken:

  • Krachtige verlichting: De AquaKing LED 36 sensor tuin- vijverlichting schijnt met een helderheid van 1 x 2,5W en biedt jou de mogelijkheid om jouw buitenomgeving optimaal te verlichten. Laat jouw tuin en vijver stralen en geniet van de magische sfeer die het creëert.

  • Sensorfunctionaliteit: Met de geïntegreerde sensor gaat de verlichting automatisch aan wanneer de duisternis invalt en uit wanneer het daglicht terugkeert. Deze slimme functie zorgt voor gebruiksgemak en bespaart energie door de verlichting alleen in te schakelen wanneer dat nodig is.

  • Compact en veelzijdig ontwerp: Met afmetingen van 96 x 120 x 86,7 mm heeft de AquaKing LED 36 een compact formaat, waardoor je het gemakkelijk kunt plaatsen in jouw tuin en vijver. Of je nu een specifieke plant wilt uitlichten, een waterpartij wilt accentueren of een looppad wilt verlichten, deze verlichting past op diverse locaties voor optimale belichting.

  • Energiezuinig en duurzaam: De AquaKing LED 36 maakt gebruik van energiezuinige LED-technologie, waardoor je kunt genieten van heldere verlichting met een minimaal energieverbruik.

  • Hoogwaardige kwaliteit en garantie: Bij Aquaking hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. De AquaKing LED 36 sensor tuin- vijverlichting is vervaardigd met hoogwaardige materialen en levert betrouwbare prestaties. Om jou extra gemoedsrust te bieden, voorzien we dit product van garantie.

Specificaties:

  • Vermogen: 1 x 2,5W
  • Afmetingen: 96 x 120 x 86,7 mm

Laat de pracht van jouw tuin en vijver tot volle bloei komen met de AquaKing LED 36 sensor tuin- vijverlichting. Dankzij de krachtige verlichting, handige sensorfunctionaliteit en energiezuinige ontwerp creëer je een sfeer die jouw buitenomgeving betovert. Geniet van de schoonheid van jouw tuin en vijver, zowel overdag als 's avonds, met de AquaKing LED 36 sensor tuin- vijverlichting.

Wacht niet langer, transformeer jouw buitenruimte met deze adembenemende verlichting en bestel nu!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing LED 36 sensor tuin- vijverlichting

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.