AquaKing LED 36 sensor set (3 stuks) tuin- vijververlichting

€ 55,00
SKU
L1010007

De Aquaking AquaKing LED 36 Sensor Set is de perfecte keuze voor het verlichten van uw tuin en vijver. Deze set bestaat uit drie compacte LED-verlichtingseenheden, elk met een afmeting van 96 x 120 x 86,7 mm, waardoor ze discreet in uw buitenomgeving kunnen worden geplaatst.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Krachtige verlichting: Elke verlichtingseenheid is uitgerust met 36 heldere LED's, die zorgen voor een krachtige en gelijkmatige verlichting van uw tuin of vijver. Met een wattage van 2,5W per eenheid bieden ze voldoende licht om accenten te leggen op specifieke gebieden of objecten.
  2. Sensorfunctionaliteit: De AquaKing LED 36 Sensor Set is voorzien van ingebouwde sensoren, waardoor de verlichting automatisch aan en uit kan schakelen op basis van de omgevingshelderheid. Hierdoor geniet u van gemak en energiebesparing, aangezien de verlichting alleen wordt ingeschakeld wanneer het nodig is.
  3. Duurzaam en energiezuinig: De LED-verlichtingseenheden van Aquaking staan bekend om hun energiezuinigheid en duurzaamheid. Met een wattage van 2,5W per eenheid leveren ze een heldere verlichting met een laag energieverbruik, waardoor u geld bespaart op uw energierekening en tegelijkertijd milieubewust bezig bent.
  4. Eenvoudige installatie: De AquaKing LED 36 Sensor Set is eenvoudig te installeren. Elke verlichtingseenheid wordt geleverd met een handige montagebeugel, waardoor u ze gemakkelijk kunt bevestigen aan muren, hekken, bomen of andere oppervlakken. Daarnaast worden alle benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd.
  5. Garantie en betrouwbaarheid: Aquaking staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom wordt de AquaKing LED 36 Sensor Set geleverd met een garantie van 2 jaar. U kunt vertrouwen op een duurzaam product dat lang meegaat en uw buitenomgeving op een prachtige manier verlicht.

Met de Aquaking AquaKing LED 36 Sensor Set haalt u hoogwaardige en functionele verlichting in huis voor uw tuin en vijver. Geniet van sfeervolle en energiezuinige verlichting, die automatisch wordt aangepast aan de omgevingshelderheid. Maak uw buitenruimte compleet en creëer een prachtige ambiance met deze betrouwbare LED-verlichtingsset.

Afmeting: 96 x 120 x 86,7 mm per unit
Wattage: 2,5W
Garantie: 2 jaar

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing LED 36 sensor set (3 stuks) tuin- vijververlichting

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.