AquaKing LED 48 sensor set (3 stuks) tuin- vijververlichting

€ 63,00
SKU
L1010009

Met de Aquaking AquaKing LED 48 Sensor Set kunt u uw tuin en vijver op een sfeervolle en praktische manier verlichten. Deze set bestaat uit 3 hoogwaardige LED-verlichtingseenheden met geïntegreerde bewegingssensoren, waardoor u uw buitenruimte gemakkelijk kunt verlichten en tegelijkertijd energie bespaart.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Heldere en energiezuinige verlichting: De LED-lampen van de AquaKing LED 48 Sensor Set produceren helder en warm licht, waardoor uw tuin en vijver een uitnodigende sfeer krijgen. Met een wattage van 3W bieden ze voldoende licht om specifieke gebieden te accentueren. Bovendien zorgt de energiezuinige LED-technologie voor een efficiënt energieverbruik en bespaart u op uw energiekosten.
  2. Geïntegreerde bewegingssensoren: Elke verlichtingseenheid is voorzien van een geïntegreerde bewegingssensor, waardoor de verlichting automatisch aan gaat wanneer beweging wordt gedetecteerd. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor extra veiligheid in uw tuin en bij uw vijver. De sensor heeft een detectiebereik van 111 x 102 x 139 mm, wat ervoor zorgt dat de verlichting reageert op beweging binnen dit gebied.
  3. Duurzaam en betrouwbaar: De AquaKing LED 48 Sensor Set is ontworpen om lang mee te gaan. Met een garantie van 2 jaar kunt u erop vertrouwen dat deze verlichtingseenheden van hoge kwaliteit zijn en bestand zijn tegen de verschillende weersomstandigheden. Ze zijn waterdicht en stofdicht, waardoor ze geschikt zijn voor buitengebruik.
  4. Eenvoudige installatie: De verlichtingseenheden van de AquaKing LED 48 Sensor Set zijn eenvoudig te installeren. Ze worden geleverd met montagebeugels en schroeven, waardoor u ze gemakkelijk kunt bevestigen aan muren, schuttingen of andere oppervlakken. Het aansluiten van de verlichting op het stroomnet is ook eenvoudig dankzij het meegeleverde aansluitmateriaal.
  5. Veelzijdig gebruik: Deze set van 3 verlichtingseenheden biedt veelzijdige mogelijkheden voor het verlichten van uw tuin en vijver. U kunt ze gebruiken om paden te verlichten, bepaalde delen van uw tuin te accentueren, waterpartijen te verlichten of gewoon een gezellige sfeer te creëren. De compacte afmetingen van 111 x 102 x 139 mm maken ze geschikt voor verschillende toepassingen.

Met de AquaKing LED 48 Sensor Set (3 stuks) Tuin- Vijververlichting haalt u hoogwaardige verlichting in huis die uw buitenruimte transformeert. Geniet van de voordelen van LED-technologie, de handige bewegingssensoren en de betrouwbare constructie. Verlicht uw tuin en vijver op een efficiënte en stijlvolle manier met Aquaking.


Afmeting: 111 x 102 x 139 mm
Wattage: 3W
Garantie: 2 jaar

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing LED 48 sensor set (3 stuks) tuin- vijververlichting

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.