AquaKing JKP 40000

Special Price € 140,00 Regular Price € 298,95
SKU
W1060004

De AquaKing JKP 40000 is een krachtige en betrouwbare vijverpomp van Aquaking, speciaal ontworpen voor het verpompen van grote hoeveelheden water in vijvers, waterpartijen en andere watergerelateerde toepassingen. Met een indrukwekkende capaciteit van 40000 liter per uur en een vermogen van 290 watt zorgt deze pomp voor een efficiënte circulatie en filtering van het water in uw vijver.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Hoge capaciteit: Met een capaciteit van 40000 liter per uur zorgt de AquaKing JKP 40000 voor een krachtige waterstroom in uw vijver. Dit zorgt voor een optimale zuurstoftoevoer en een gezond leefklimaat voor vissen en waterplanten.
  2. Krachtige prestaties: De JKP 40000 beschikt over een vermogen van 290 watt, waardoor de pomp in staat is om grote hoeveelheden water moeiteloos te verpompen. Hierdoor kunt u genieten van een optimale watercirculatie en filtratie.
  3. Duurzaam en betrouwbaar: De JKP 40000 is vervaardigd van hoogwaardige materialen en heeft een robuuste constructie. Hierdoor is de pomp bestand tegen de verschillende weersomstandigheden en kan hij langdurig en betrouwbaar functioneren.
  4. Flexibele installatie: De pomp is uitgerust met een uitgang van 110 mm, waardoor u de JKP 40000 eenvoudig kunt aansluiten op verschillende watertoepassingen, zoals filtersystemen, watervallen en beeklopen. De opvoerhoogte van 4,0 meter zorgt voor voldoende druk en bereik, zodat u de pomp flexibel kunt plaatsen.
  5. Eenvoudig onderhoud: De AquaKing JKP 40000 is ontworpen met het oog op eenvoudig onderhoud. De pomp is voorzien van een uitneembare korf die grotere vuildeeltjes tegenhoudt en de pomp beschermt. Dit maakt het reinigen en onderhouden van de pomp gemakkelijk en bevordert de optimale werking.

Advies op maat:

Heeft u vragen over de installatie, het gebruik of de toepassingsmogelijkheden van de AquaKing JKP 40000? Wilt u graag advies op maat voor uw specifieke vijverproject? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen en u te voorzien van professioneel advies.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing JKP 40000

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.