AquaKing LED 60 tuin- vijververlichting

€ 43,00
SKU
L1010002

Verlicht Jouw Wereld met AquaKing LED 60 Tuin- Vijververlichting!

Betreed de wereld van sfeervolle verlichting met AquaKing LED 60 - een klein meesterwerk ontworpen om jouw tuin of vijver te transformeren. Ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit, en duurzaamheid.

Waarom AquaKing LED 60? Ontdek de Voordelen!

De AquaKing LED 60 tuin- vijververlichting is niet zomaar een schijnwerper; het is de belichaming van geavanceerde technologie en doordacht ontwerp. Hier zijn enkele redenen waarom dit product boven de rest uitsteekt:

  • Wit Licht, Boven en Onder Water: Deze schijnwerper levert niet alleen een helder wit licht boven het wateroppervlak, maar ook onder water, waardoor je tuin of vijver een magische sfeer krijgt, zowel overdag als 's avonds.

  • Lichtgevoelige Sensor: Voor ultiem gebruiksgemak is de AquaKing LED 60 uitgerust met een lichtgevoelige sensor voor automatische aan- en uitschakeling. Geen gedoe meer met handmatig bedienen, laat de verlichting zich aanpassen aan de omgevingslichtomstandigheden.

  • Totale Kabel Lengte van 8m: Met een royale kabellengte van 8 meter, inclusief 3 meter sensor kabel en 5 meter lamp kabel, biedt deze verlichting flexibiliteit bij het plaatsen en installeren in jouw buitenruimte.

Functies, USP's en Voordelen in een Oogopslag:

  • Dubbelfunctionele Verlichting: Biedt helder wit licht zowel boven als onder water.
  • Lichtgevoelige Sensor: Automatische aan- en uitschakeling voor gebruiksgemak.
  • Ruime Kabel Lengte: Met 8 meter kabel heb je de vrijheid om de verlichting strategisch te plaatsen.

Extra Belangrijke Voordelen:

De AquaKing LED 60 gaat verder dan eenvoudige verlichting. Het creëert een serene en aantrekkelijke ambiance in jouw buitenruimte, waardoor het een essentiële toevoeging is voor tuinliefhebbers en vijverenthousiasten.

Specificaties:

  • Wattage: 4W
  • Kleur Licht: Wit
  • Kabel Lengte: 8m (3m sensor kabel, 5m lamp kabel)
  • Garantie: 2 jaar

Samenvatting: Verlicht Jouw Buitenruimte met Stijl en Gemak

AquaKing LED 60 tuin- vijververlichting biedt niet alleen een esthetische toevoeging aan jouw buitenruimte maar ook slimme functies voor moeiteloos gebruik. Geniet van de veelzijdigheid en schoonheid van de verlichting, dag en nacht.

Bestel Nu en Laat Jouw Buitenruimte Schitteren!

Zet de stap naar een prachtig verlichte tuin of vijver. Bestel vandaag nog jouw AquaKing LED 60 tuin- vijververlichting en omarm de magie van licht in jouw buitenwereld. Maak van elke hoek een betoverende ervaring.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AquaKing LED 60 tuin- vijververlichting

Gerelateerde Producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.