Filtermateriaal voor de vijver

Zoekt u naar meerdere opties of simpelweg het beste op het gebied van filtermateriaal voor in de vijver? Dan heeft u een bedrijf nodig dat u alles kan aanbieden dat nodig is voor het beheren van de kwaliteit van jouw vijverwater. Kies daarom voor Aquaking uit Rosmalen, dé naam op het gebied van waterbeheer met een zeer toereikend aanbod. Ook op het gebied van vijverfiltratie verkopen wij meerdere hoogwaardige oplossingen op het gebied van vijverfiltratie.

 • ✓ Advies in vijverproducten
 • ✓ Voor elk budget
 • ✓ Energiezuinige producten

Vind al het filtermateriaal dat jij nodig hebt voor het onderhouden van je vijver

Er is best wat nodig om voor een goede vijverfiltratie te zorgen. Vaak is het toepassen van het meest voordehand liggende filtermateriaal, zoals het beste standaard vijverfilter, alleen niet voldoende om te zorgen voor een mooie schone vijver. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat je alles dat nodig is voor een filtratie- en irrigatiesysteem bij ons kunt kopen. Onder ons filtermateriaal vallen onder andere:

Daarnaast zorgen wij voor mogelijkheden om verschillende elementen van de vijverfiltratie met elkaar in verbinding te laten staan via ons aansluitmateriaal voor vijvers. Zo zorgen wij voor een totaalaanbod dat ideaal voor je is als je op zoek bent naar filtermateriaal voor je vijver.

Koop alles wat jij nodig hebt voor je vijverfiltratie

Als je naar filtermateriaal in verschillende soorten en maten zoekt, waarmee je de ideale vijverfiltratie verzorgd, maak je het beste gebruik van onze webshop. Bestel daarom snel je items. Vul het contactformulier in of bel ons op +31 73 521 27 30 voor meer informatie over de mogelijkheden en producten voor vijverfiltratie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. AquaKing Sponzenset UBF 12000 ECO

  Special Price € 16,50 Regular Price € 22,50
  Quickview
 2. AquaKing Sponzenset UBF 25000 ECO

  Special Price € 42,25 Regular Price € 84,50
  Quickview
 3. Sponzenset PF 60

  Special Price € 30,00 Regular Price € 34,95
  Quickview
per pagina
Copyright © AquaKing. All Rights Reserved.